Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc la cuptor PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Februarie 2011 14:23

Ingrediente necesare ceafa de porc la cuptor:
- un kilogram ceafa de porc ;
- jumatate de kilogram de carne tocata;
- o lingura de orez;
- 150 de grame de amestec de legume congelate;
- o canuta de ulei;
- o lingurita de cimbru;
- jumatate de lingurita de boia dulce;
- jumatate de lingurita de piper;
- o lingurita de sare;
- o ceapa medie;
- 250 de grame de concentrat de legume;
- patru oua.

Modul de preparare cefa de porc la cuptor :
- Se taie pieptul pe lungime si formezi un buzunarel in interior;
- Calesti ceapa alaturi de celalalte legume si condimente;
- Ouale fierte si curtate se pun fiecare in interiorul cefei de porc, impreuna cu sosul de legume;
- Luam o folie de aluminiu o presaram cu putin ulei si niste confimente;
- Rulam ceafa de porc la cuptor alaturi de condimente si o punem intr-o tava la cuptor unde va sta nu mai mult de 45 de minute;
- Dupa jumatate de ora inlaturam folia de aluminiu pentru a permite cefei de porc la cuptor sa se rumeneasaca deasupra.

Pofta buna!

Ultima actualizare în Miercuri, 23 Martie 2011 07:04
 


Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Cautati

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Iulia's kitchen